maandag 15 oktober 2007

Eventjes binnen

Even naar binnen om een logje te schrijven, en dan gauw weer naar buiten, nog even genieten van het zonnetje. En kijken in het nieuwe kippen/konijnenhok dat we dit weekend gemaakt hebben. Wij zijn er nu achter dat wij springkippen en springkuikens hebben, want we hadden in het nieuwe hok de zijkanten 1 meter hoog gemaakt, zodat ze netjes op de stok zouden gaan zitten en niet meer op de zijkanten, maar helaas, ze springen dus weer hup op de zijkanten, met de kontjes aan de buitenkant, snap je het nog? Als ze nu maar geen eieren gaan leggen vanaf de zijkant, heb ik meteen spiegeleieren! En ik ga een tactiek bedenken om ze op stok te krijgen.


Tussendoor ook tijd gemaakt om F-9 en I-6 af te maken. Ze staan een beetje krom op de foto, ze moeten nog netjes bijgesneden worden. Daar wacht ik even mee tot ik een DJ-liniaal heb gevonden. En ik denk dat ik nu even een blokje ga uitzoeken met rechte stukjes!

Verder was ik begonnen met een borduurwerkje van Nenne, maar daar moet ik toch echt een loupelamp bij hebben, want het is op zwarte stof en wat ik ook probeer, ik kan het niet zien, jammergenoeg want het is รณ zo leuk, en het moet eigenlijk voor kerst af zijn, hellup.1 opmerking:

Anoniem zei

misschien hebben je kippen meer grip op de zijkanten,... of zijn de stokken net zo dik?

En anders maar alvast een koekenpan klaar zetten om de spiegeleieren op te vangen,... ;o)


groetjes van Ingrid H.G.